Наші партнери (ТОВ “Ай Ті – Лінкс Сервіс”) закінчили розробку системи контролю іригації на базі платформи OptiSys

Використовуючи багаторічний досвід в розробці систем контролю і управління, компанія Ай Ті – Лінкс Сервіс створили унікальне рішення, яке покликане автоматизувати процес поливу і контролювати його виконання на всіх етапах від моніторингу роботи виконавчих механізмів до аналізу стану грунтів. Розроблена їх фахівцями система контролю іригації призначена для подачі води за заданою програмою, відстеження додаткових параметрів, наприклад, вологості грунту, температури навколишнього середовища і грунту, наявності опадів. Вона здатна коригувати програму поливу автоматично з урахуванням цих факторів.

На головній сторінці системи Optisys користувач бачить поточний стан контролера зрошення UPCT-3-12 нашої розробки: обсяг води, стан клапанів, рівень сигналу і іншу додаткову інформацію в залежності від комплектації контролера (наприклад, погодні умови, вологість грунту і т.п.) . Тут же є можливість в ручному режимі управляти роботою клапанів. На сторінці перегляду історії можна аналізувати зазначену інформацію у вигляді графіків або таблиці. На відміну від базового контролера, для систем зрошення з’являється додаткова вкладка «Розклад» – на цій вкладці користувач може сформувати тижневий графік поливу. Робота з розкладом відбувається в інтерактивному режимі – події можна перетягувати або змінювати їх розмір за допомогою миші.

Сучасне агровиробництво не буде ефективним без застосування систем іригації. Автоматизація іригації дозволяє отримати високу врожайність, якість продукції і мінімізувати витрати.

Більше на сайті ТОВ “Ай Ті – Лінкс Сервіс”: www.it-lynx.com

Watering OptiSys

Watering OptiSys

Watering OptiSys

Watering OptiSys

Watering OptiSys